Athens +30 697 197 0524 - +30 698 233 4151

7 κανόνες για τέλεια πίπα

Το στοματικό σεξ είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της σεξουαλικής ζωής ενός ατόμου. Ορισμένες γυναίκες το αντιλαμβάνονται ως τον μέγιστο βαθμό οικειότητας και εμπιστοσύνης σε έναν σύντροφο, άλλες – ως μια ευκαιρία να του προσφέρουν τη μέγιστη ευχαρίστηση.

Κανόνας 1ος

Σεβαστείτε το πέος του. Ναι, αυτό είναι σωστό, με γελάτε καθόλου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο για τον άντρα από το πέος του. Τον αγαπάει, τον λατρεύει, του μιλάει μάλιστα! Ως εκ τούτου, μια γυναίκα πρέπει να αποδεχθεί αυτούς τους κανόνες του παιχνιδιού. Πρέπει να τον θαυμάζει, να το χαιρετάει και να τον λατρεύει. Αυτός ο κανόνας, παρεμπιπτόντως, είναι σημαντικός όχι μόνο στη πίπα. Όταν είναι ήδη στο πρόσωπό σας, πείτε του: “Πόσο πολύ μου έλειψες! Μπορώ να σε γλείψω; ” Ένας άντρας από αυτό και μόνο θα είναι ευχαριστημένος.

Κανόνας 2ος

Επιλέξτε μια άνετη στάση. Εάν θέλετε να έχετε δύναμη πάνω του, τότε επιλέξτε τη θέση στην οποία ο άντρας είναι ξαπλωμένος. Εσείς μπορείτε να ελέγξετε το βάθος της εισόδου. Για επιπρόσθετες αισθήσεις, μπορείτε ακόμη και να τον δέσετε με κολλητική ταινία (τουλάχιστον τα χέρια). Αν θέλετε να του δώσετε την αίσθηση πως αυτός κάνει κουμάντο, τότε να γονατίσετε μπροστά του ή να ξαπλώσετε έτσι ώστε να στέκεται πάνω από σας.

Κανόνας 3ος

Ελέγξτε το πρόσωπό σας. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο. Πολλοί άντρες αγαπούν να παρακολουθήσουν την γυναίκα όταν αυτή κάνει πίπα. Αυτή τη στιγμή δεν θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο της γυναίκας τίποτα άλλο παρά μια απεριόριστη ευχαρίστηση και απόλαυση. Είναι σαν αυτό το αγαπημένο σας παγωτό ή η πιο ώριμη και γλυκιά μπανάνα … Οι γυναίκες κάνουν πολύ συχνά ένα λάθος, δίνοντας την εντύπωση πως κάνει την πίπα μόνο και μόνο σαν χάρη. Η απόλαυση και η ευχαρίστηση είναι τα σωστά συναισθήματα.

7 κανόνες για τέλεια πίπα

Κανόνας 4ος

Ο συνδυασμός τεχνικών. Αν μάθετε όλες τις δημοφιλείς τεχνικές για την πίπα και αμέσως τις εφαρμόσετε όλες μαζί τότε θα περιμένετε πολύ να τελειώσει. Συνδυάστε ιδανικά μόνο τρεις τεχνικές. Να τον Αναστατώσετε, να του δώσετε την Ευχαρίστηση και να τον φτάσετε στον Οργασμό. Για να τον φτάσετε στον οργασμό θα πρέπει το πέος να βρίσκε κόντρα κάπου. Σ αυτήν την περίπτωσή μπορεί να είναι ο ουρανίσκος, στη ρίζα της γλώσσας, στο άκρο της γλώσσας, κάτω από τη γλώσσα ή στο μάγουλο.

Κανόνας 5ος

Ήχος. Πολλές γυναίκες ντρέπονται πολύ όταν εκτοξεύετε κάποιος ήχος από το στόμα τους κατά τη διάρκεια της πίπας. Μην ντρέπεστε, αντίθετα να το κάνετε αυτό, επίσης τους ήχους (πως και καλά) πνίγεστε, όπως και ήχους απόλαυσης. Δείξτε με όλους τους τρόπους πως σας αρέσει αυτό που κάνετε. Μετά από αυτό βέβαια θα σας ζητάει πίπα πολύ πιο συχνά. Είστε έτοιμη γι αυτό? Για την δική του ευχαρίστηση.

Κανόνας 6ος

Βαθύ λαιμό. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης τεχνικής, μπορείτε να παρακαλώ τον σύντροφό σας και να τον αφήσετε στο λαιμό σας. Σίγουρα θα του αρέσει, και ταυτόχρονα θα κερδίσετε τον τίτλο της «θεάς της πίπας». Αλλά δεν είναι τόσο απλό. Πρέπει να εκπαιδευτείτε για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, έτσι ώστε αυτή η τεχνική “να τελειοποιηθεί”. Εδώ είναι σημαντικό να ασχοληθείτε πρώτα με το αντανακλαστικό το οποίο προκαλεί το λαιμο σας να ξεράσετε. Μετά από όλα, κατά τη διάρκεια της πίπας, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ακουστεί ο ήχος που προκαλείτε πριν ξεράσετε, γιατί θα προκαλέσει πραγματική αμηχανία. Πρέπει να σηκώσετε το κεφάλι σας, να σκύψετε πάνω από το πέος και να το πάρετε στο στόμα σας, να φτάσετε στη μέση του, να τεντώσετε το κεφάλι σας και να εισέλθετε στον λαιμό με έναν συνοδευόμενο ήχο “AAA”. Αυτό πρέπει να γίνει αργά, προσεκτικά, ώστε να μην τραυματιστεί. Όμως η επιτυχία της επιχείρησης είναι εγγυημένη!

Κανόνας 7ος

Καταπίνετε. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια προσωπική απόφαση κάθε γυναίκας – να καταπιεί ή όχι. Αλλά εμείς εδώ μιλάμε για το ιδανικό σενάριο, έτσι δεν είναι; Μερικοί άνδρες λένε αμερόληπτα πως και καλά δεν τους νοιάζει ή ακόμη και αντίθετοι. Αλλά σκεφτείτε αν θα θέλατε εσείς, να σας κάνει γλειφομούνι ο άντρας και να τρέξει μετά στο μπάνιο να πλύνει το στόμα του ή να σκουπίσει το στόμα του με την άκρη μιας κουβέρτας; Οι πιο ειλικρινείς άνδρες δηλώνουν πως τους αρέσει όταν η γυναίκα τα καταπιεί. Το πέος μαζί με το σπέρμα. Βέβαια εσείς αποφασίζεται. Προσπαθήστε να το κάνετε αυτό τουλάχιστον στα γενέθλιά του.

7 κανόνες για τέλεια πίπα

Επιλέξτε μία ή περισσότερες από τα τις σέξι γυναίκες μας. Τα Escort κορίτσια της Magic Girls θα σας ικανοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Το γραφείο συνοδών Magic Girls θα σας προσφέρει την ανώτερη ποιότητα και τις πιο όμορφες pornstar, call girls συνοδούς στην Αθήνα.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε

+30 – 698 233 4151

XVIDEOS MAGICGIRLS.TV

Leave a cool comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κλείσε Ραντεβού