Athens +30 697 197 0524 - +30 698 233 4151

8 Μύθοι για το Πρωκτικό Σεξ

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι που δεν σας αρέσει. Αλλά τι γίνεται αν η απόρριψή σας βασίζεται σε λάθος; Οι αποφάσεις λαμβάνονται καλύτερα με βάση τις πιο πλήρεις πληροφορίες. Με βάση τις εξηγήσεις του κλινικού σεξολόγου και ψυχοθεραπευτή, οικογενειακού σύμβουλου και  ειδικού Dr. Kat Van Kirk, Θα σας εξηγήσουμε τους αστικούς μύθους που ασχολούνται με αυτό το είδος σεξουαλικής δραστηριότητας και πώς είναι πραγματικά τα πράγματα.

8 Μύθοι για το Πρωκτικό Σεξ

Μύθος 1: Πονάει πάντα.

Η Αλήθεια: Αυτό πονάει μόνο αν όλα γίνονται με λάθος τρόπο. Πολλές γυναίκες απολαμβάνουν το πρωκτικό σεξ και βιώνουν οργασμό. Εάν ξεκινήσετε σιγά-σιγά και προσεκτικά, με μικρά αντικείμενα – όπως τα δάχτυλα και τα σεξουαλικά παιχνίδια, μεταβαίνοντας σταδιακά σε αυτά λίγο μεγαλύτερα και χρησιμοποιείτε ένα ειδικό λιπαντικό και αν είστε καβλωμένη χωρίς να φοβάστε ή να σφίγγεστε, τότε δεν θα πονέσει καθόλου.

Μύθος 2: Πόνεσε μια φορά – θα πονάει πάντα.

Η Αλήθεια: Ας υποθέσουμε ότι είχατε μια ανεπιτυχή προσπάθεια από αυτή την άποψη. Σταμάτησες τον σύντροφό σου και είπες ότι «ποτέ ξανά και ποτέ». Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε πάρει αυτό το μονοπάτι για πάντα. Μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά, τηρώντας όλους τους κανόνες.

Εδώ είναι ένα άλλο τέχνασμα που μπορεί να σας βοηθήσει: εάν τονώσετε ταυτόχρονα την κλειτορίδα, θα χαλαρώσετε και θα σας αποσπάσουν οι ευχάριστες αισθήσεις.

Μύθος 3: Μόνο οι διεστραμμένες το κάνουν αυτό.

Η Αλήθεια: Οι έρευνες μεταξύ των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών σχετικά με το ποιες από τις ταμπού εμπιστευτικές πρακτικές που θα ονειρευόταν να δοκιμάσουν έδειξαν ότι το πρωκτικό σεξ είναι η παγκόσμια φαντασία νούμερο ένα. Δηλαδή, κατά τη διάρκεια της ημέρας οι άνθρωποι υποκρίνονται πως δεν τους αρέσει, και τη νύχτα φαντασιώνονται πόσο ωραίο θα ήταν να το βιώσεις. Φτάνει με την υποκρισία.

Μύθος 4: Ο σύντροφός σας θα σταματήσει να σας σέβετε μετά από αυτό.

Η Αλήθεια: Εκπληρώσατε το όνειρό του και μετά από αυτό δεν θα σας θέλει?? Τότε απλά διώξτε τον. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις τέτοιον άντρα αλλά οι σχέσεις τους βασίζονται μόνο στο σεξ και είναι ανώριμοι.

Οι περισσότεροι σύγχρονοι άντρες αντιμετωπίζουν αυτά τα πράγματα κανονικά (και αν όχι, δεν το προτείνουν καν οι ίδιοι). Την ίδια στιγμή, η αύρα του ταμπού που περιβάλλει το πρωκτικό σεξ μπορεί να σας φέρει συναισθηματικά πιο κοντά, σαν να γίνετε δύο συνωμότες και να μοιράζεστε ένα κοινό μυστικό.

8 Μύθοι για το Πρωκτικό Σεξ

Μύθος 5: Το πρωκτικό σεξ θα σώσει την σεξουαλική ζωή σας.

Η Αλήθεια: Αν το πρόβλημα είναι ότι είστε σεξουαλικά υποδουλωμένη και ο άντρας σας θέλει κάτι τέτοιο, το πρωκτικό σεξ μπορεί να βοηθήσει μόνο σε μία περίπτωση: αν είστε πραγματικά έτοιμοι να γίνετε πιο χαλαροί και θέλετε να πειραματιστείτε. Αν το κάνετε μόνο από το φόβο μήπως χάσετε τον άνθρωπο σας, είναι απίθανο να του αρέσει και τότε αυτό δεν θα λύσει το πρόβλημα, αλλά προσθέστε μόνο ένα νέο. Ο παλιός κανόνας λέει: στο κρεβάτι δεν απαγορεύεται τίποτα αν είναι ευχάριστο και για τους δύο. Και αν απλα υπομένεις, τότε ποιο είναι το νόημα;

Μύθος 6: Κάνει κακό.

Η Αλήθεια: κακό είναι όλα αυτά που κάνεις λάθος. Εάν βάλετε ένα βρεγμένο βύσμα σε μια πρίζα, κι αυτό κακό είναι. Επίσης αν για παράδειγμα, μια γυναίκα δεν είναι αρκετά καβλωμένη ή απλώς δεν εκκρίνει αρκετή λίπανση και είναι ξηρή στον κόλπο της, απειλείται με μικροσυστοιχίες, έτσι η ιεραποστολική στάση είναι κι αυτή επιβλαβής. Για παράδειγμα, ξεχάσατε τα λιπαντικά όταν αυτά χρειάζονται.

Μύθος 7: Δεν χρειάζονται προφυλακτικά για το πρωκτικό σεξ.

Η Αλήθεια: ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. Επειδή προστατεύουν όχι μόνο από την εγκυμοσύνη αλλά και από λοιμώξεις. Σε αυτή την περίπτωση, είναι ακόμη πιο αναγκαία από ό, τι κατά τη διάρκεια του κανονικού σεξ. Πρώτον, ο κίνδυνος λοιμώξεων είναι υψηλότερος και πρέπει να προστατευτείτε από αυτούς. Δεύτερον, τι γίνεται αν θέλετε να μεταβείτε στην κολπική επαφή; Θα είναι αρκετό να αλλάξετε το προφυλακτικό σε ένα νέο – και είστε έτοιμοι να συνεχίσετε.

Μύθος 8: αν τον αφήσετε, θα το ζητάει συνέχεια.

Η Αλήθεια: Φυσικά, πολλοί άνδρες παραδέχονται ότι τους αρέσει το πρωκτικό σεξ, γιατί ο πρωκτός είναι πιο σφιγμένος. Και όμως είναι σαν ένα επιδόρπιο. Κανείς δεν θέλει να τρώει γλυκό όλη την ώρα.

8 Μύθοι για το Πρωκτικό Σεξ

Athens Escort

 

Leave a cool comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κλείσε Ραντεβού