Athens +30 697 197 0524 - +30 698 233 4151

20 στάσεις στα τέσσερα για οργασμό.

Ποιο είναι το ωραίο όταν ο άντρας είναι από πίσω?

  • Οι άνδρες θέλουν να βλέπουν τη γυναίκα. Ειδικά κατά τη διάρκεια του σεξ: ενεργοποιείται η Α οπίσθια όψη και ο πλήρης έλεγχος της γυναίκας, αυτό απλά τρελαίνει τους άντρες.
  • Για τέτοιες στάσεις δεν απαιτείται κρεβάτι. Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα δεν χρειάζεται καν να της βγάλετε τα ρούχα. Γι αυτό τέτοιες στάσεις είναι ιδανικές για αυθόρμητο σεξ.
  • Σε σχεδόν όλες τις στάσεις που ο άντρας είναι από πίσω, μπορεί να χαϊδεύει το στήθος, τους γοφούς και την κλειτορίδα της γυναίκας, χωρίς να αποσπάται από τη διαδικασία.
  • Βαθιά διείσδυση και διέγερση τόσο του οπίσθιου όσο και του πρόσθιου τοιχώματος του κόλπου, όπου, σύμφωνα με πολλούς, υπάρχει το προνομιούχο σημείο G.
  • Πολλές στάσεις από πίσω είναι επίσης κατάλληλες για πρωκτικό σεξ.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

  • Δεν υπάρχει αρκετή επαφή με τα μάτια από τη μεριά της γυναίκας. Ναι, οι στάσεις στα τέσσερα δεν είναι το πιο ρομαντικό. Υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά είναι ελάχιστες.
  • Ο έλεγχος της διαδικασίας ανατίθεται στον άντρα. Αυτό είναι και ένα πλεονέκτημα για τους άνδρες και ένα μείον για τις γυναίκες. Επομένως, αν η γυναίκα δεν πάρει την κατάσταση στα χέρια της εγκαίρως, όλα μπορούν να τελειώσουν νωρίτερα από ό, τι θα ήθελε.
  • Το πέος, κατά κανόνα, δεν φτάνει στην κλειτορίδα, δεν το διεγείρει και για πολλές γυναίκες αυτό είναι απαραίτητο για οργασμό. Ωστόσο, όπως γράφω παραπάνω, ο άντρας μπορεί να αντισταθμίσει την έλλειψη αυτή με το χέρι.

1. Στα τέσσερα κλασική

Γυναίκα στα τέσσερα. Ο άντρας είναι από πίσω στα γόνατα και κρατά τη γυναίκα από τη μέση. Η γυναίκα μπορεί να ελέγξει το ρυθμό κινούμενη στον ρυθμό που θέλει. Παλιά και κλασική στάση όμως είναι μια από τις καλύτερες στάσεις.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Δεν απαιτεί ακροβατικές δεξιότητες, εύκολη στην εκτέλεση. Μπόνους για τη γυναίκα: πως μπορεί να τονώσει την κλειτορίδα ενώ ο άντρας είναι απασχολημένος με τη διαδικασία.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Δύσκολα μπορείς να πεις πως η στάση στα τέσσερα είναι απαλή και ρομαντική στάση για σεξ.

2. Στα τέσσερα σχεδόν στον αέρα.

Η  γυναίκα στηρίζεται στον βραχίονα του καναπέ, ένας άντρας κρατά τους γοφούς. Τα πόδια του της γυναίκας είναι στον αέρα.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Αυτή η στάση είναι πιο βολική για μια γυναίκα από την κλασική στάση στα τέσσερα.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Στους άντρες μπορεί να κουράζονται τα πόδια. Γι αυτό καμιά φορά μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε στάση ή να στηριχτείτε πάνω στη γυναίκα, κάτι που δεν θα της άρεσε.

3. Στενή επαφή.

Μοιάζει με την κλασσική στα τέσσερα αλλά είναι λίγο διαφορετική.

Ο άντρας είναι στα γόνατα και κρατά τον σύντροφό του από τους γοφούς. Μια γυναίκα στηρίζεται στα γόνατα και τους αγκώνες. Τα πόδια της είναι κλειστά και βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια του άντρα.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Η στάση αυτή είναι για βαθιά διείσδυση. Η γυναίκα μπορεί να μετακινεί λεκάνη της ώστε να προσανατολίζει τον άντρα στον απαιτούμενο ρυθμό.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Μπορεί να μουδιάζουν τα πόδια του άντρα

4. Στον αέρα.

Ο άνδρας στέκεται σε λυγισμένα πόδια. Η γυναίκα αφήνει τα χέρια της στο μαξιλάρι και πιέζει τους γλουτούς της σφιχτά προς τον άντρα. Ο άνδρας την κρατάει από τα πόδια ή τους αστραγάλους.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Σε αυτή τη στάση, ο άντρας πιέζει σταθερά το κώλο της γυναίκας, και αυτό παρέχει μια πολύ στενή επαφή και σας επιτρέπει να διεισδύσετε όσο το δυνατόν πιο βαθιά.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Αντί να συγκεντρωθεί ο άντρας στον οργασμό, έχει την έννοια να μπορεί να την κρατήσει.

5. Με στήριξη

Η στάση μοιάζει με την προηγούμενη, αλλά η διείσδυση γίνεται από διαφορετική γωνία, πράγμα που σημαίνει ότι οι αισθήσεις θα είναι διαφορετικές.

Ένας άνδρας στέκεται σε λυγισμένα πόδια και κρατάει τη γυναίκα του σταθερά από τους γλουτούς. Η γυναίκα στηρίζεται στους αγκώνες της στο πάτωμα.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Διέγερση του οπίσθιου τοιχώματος του κόλπου, το οποίο δεν λαμβάνει αρκετή προσοχή κατά τη διάρκεια του σεξ στις κλασσικές παραλλαγές της ιεραποστολικής στάσης.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Ο άντρας πρέπει με απόλυτη σιγουριά να κρατάει τη σύντροφο. Αντί να χαλαρώσετε εντελώς, θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτό.

6. Με λαβή

Το ένα πόδι ενός άνδρα είναι ευθεία και το δεύτερο είναι ελαφρώς λυγισμένο στο γόνατο. Μια γυναίκα στέκεται στο ένα πόδι με την πλάτη της στο σύντροφό της και το άλλο πόδι αναδιπλώνεται γύρω από τη μέση του. Ο άντρας κρατάει μια γυναίκα από τους γοφούς.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Η γωνία και το βάθος της διείσδυσης, καθώς και η διέγερση της κλειτορίδας, το οποίο συμβαίνει πολύ σπάνια όταν ένας άντρας είναι πίσω.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Είναι απαραίτητο να στέκεστε σταθερά στα πόδια σας (και η γυναίκα – εντελώς σε ένα πόδι), ως εκ τούτου, οι δύο εταίροι πρέπει να έχουν μια αναπτυγμένη αίσθηση ισορροπίας.

Τι μπορείς να κάνεις.

Μια γυναίκα μπορεί να στηρίξει τα χέρια της σε ένα τραπέζι ή σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια κατάλληλη για το ύψος της – θα είναι πιο βολικό και θα κρατηθείτε σ αυτή τη στάση περισσότερη ώρα.

7. Στο πλάι.

Η γυναίκα βρίσκεται στο πλευρό της, λυγίζει τα πόδια της ελαφρώς και στηρίζεται στο χέρι που λυγίζει στον αγκώνα. Ένας άνδρας γονατίζει πίσω από τον σύντροφό του, τα πόδια εκτεταμένα.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Μια από τις λίγες στάσεις από πίσω που επιτρέπει να κοιτάξετε τον σύντροφο στα μάτια. Επιπλέον, ο άντρας μπορεί να χαϊδεύει το γυναικείο στήθος, το οποίο αναμφισβήτητα θα φέρει ακόμα περισσότερη ευχαρίστηση και στους δύο.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Ο άντρας θα πρέπει να έχει τα πόδια αρκετά εκτεταμένα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε ταλαιπωρία μετά από λίγα λεπτά.

8. Τεμπέλικη στάση.

Μια γυναίκα βρίσκεται στη κοιλιά της, κάμνοντας το ένα πόδι και σηκώνοντας τη λεκάνη της. Ο άνδρας γονατίζει στην πλάτη, τα πόδια ευρύτατα διαχωρισμένα.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Μια ακόμα καλή στάση αν η γυναίκα είναι κουρασμένη. Σχεδόν κανένας χειρισμός δεν απαιτείται από αυτήν: Απλώς χαλαρώνει και απολαμβάνει τη διαδικασία. Μετά από όλα, ένας άντρας μπορεί να χαϊδεύει την κλειτορίδα της γυναίκας με το ένα χέρι και τους γλουτούς με το άλλο.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Ο άντρας θα πρέπει να έχει τα πόδια αρκετά εκτεταμένα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε ταλαιπωρία.

9. Μπουσουλόντας.

Ο άνδρας γονατίζει πίσω, κρατώντας την γυναίκα από τη μέση ή τους γλουτούς. Μια γυναίκα βρίσκεται πάνω στη κοιλιά της, ανεβάζοντας τη λεκάνη της, αγκαλιάζοντας την πλάτη  και περιτυλίγοντας τα πόδια της στα ισχία του συντρόφου της.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Μια γυναίκα μπορεί να ρυθμίσει το ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης με τις κινήσεις των ισχίων της ή απλά να απολαύσει τη στιγμή χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Δεν απαγορεύεται να χαϊδεύετε την κλειτορίδα της γυναίκας.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Η γυναίκα πρέπει να βρίσκεται σε στατική θέση με καμπύλη πλάτη, διατηρώντας τους μυς της κάτω ράχης σε ένταση. Και τα πόδια του άντρα να μουδιάζουν.

10. Στην κοιλιά.

Η λεκάνη μιας γυναίκας, σε αντίθεση με την προηγούμενη στάση, είναι ανασηκωμένη αλλά χαλαρή.

Μια γυναίκα βρίσκεται στη κοιλιά της, τα πόδια της είναι ανοιχτά. Ο άντρας είναι στα γόνατά του, σηκώνει τη γυναίκα από τους γοφούς. Η γυναίκα φιξάρει με τα πόδια της την θέση της στάσης.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Βαθιά διείσδυση, διέγερση του οπίσθιου κολπικού τοιχώματος και άνετη θέση και για τους δύο.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Αν το παρακάνει ο άνδρας το και πιέζει τα πόδια της γυναίκας πάρα πολύ, τότε σχηματίζεται μελανιά σ εκείνο το σημείο.

11. Πλήρης επαφή.

Η κύρια διαφορά από την προηγούμενη στάση είναι η στενότερη επαφή με τον άντρα και βαθύτερη διείσδυση. Η λεκάνη είναι τεταμένη και ανυψώνεται ψηλότερα, και η πλάτη καμπυλώνεται πιο έντονα.

Η γυναίκα ξαπλώνει στη κοιλιά της, τα χέρια της τεντώνονται προς τα εμπρός και τα πόδια της ξεχωρίζουν. Ένας άντρας ανυψώνει τη γυναίκα από τους γοφούς και έχει πολύ καλή επαφή με το κώλο της γυναίκας.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Η βαθύτερη διείσδυση.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Στο σημείο όπου τα χέρια του άντρα αγγίζουν τους γοφούς της γυναίκας, μπορεί να σχηματιστεί ξανά μελανιά. Επιπλέον, μπορεί να είναι δύσκολο για μια γυναίκα να κρατήσει τη λεκάνη και την κατώτερη πλάτη της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

12. Κολωνάτο.

Η γυναίκα στέκεται με την πλάτη της στον άντρα, κάμψη ελαφρώς τα γόνατά της και τοξωτή πλάτη.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Κατάλληλο για γρήγορο σεξ σε ακατάλληλο μέρος. Μια γυναίκα μπορεί να προσαρμόσει το βάθος της διείσδυσης μετακινώντας τη λεκάνη της και να σκύβει, και ο άντρας μπορεί να χαϊδεύει το στήθος και τους γλουτούς της γυναίκας και να ψιθυρίζει ευχάριστες λέξεις

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Σεξ στα όρθια δεν είναι πάρα πολύ βολικό ειδικά στην περίπτωση μεγάλης διαφοράς ύψους.

13. Πυργάτο.

Τα πόδια της γυναίκας είναι ευρύτερα ανοιχτά από τους ώμους, το σώμα χαμηλώνεται όσο το δυνατόν περισσότερο, η έμφαση δίνεται στους βραχίονες. Ένας άντρας κρατά τη γυναίκα από τους γοφούς, προσκολλώντας κώλο της γυναίκας από πίσω και ελαφρώς λιγίζοντας τα πόδια του στα γόνατα.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Λόγω της γωνίας κλίσης, είναι δυνατή η βαθιά διείσδυση και η διέγερση του οπίσθιου τοιχώματος του κόλπου.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Μετά από λίγη ώρα θα μουδιάζουν τα πόδια και των δύο και στη γυναίκα και η πλάτη της.

Τι μπορείς να κάνεις.

Η γυναίκα μπορεί να αλλάξει θέση και να στηριχθεί στις παλάμες, αφήνοντας τα χέρια της λυγισμένα στους αγκώνες.

14. Όρθιο στήριγμα.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη στάση, η κλίση του σώματος της γυναίκας είναι μικρότερη. Επομένως, η γωνία διείσδυσης και αίσθησης αλλάζει.

Τα πόδια της γυναίκας είναι κλειστά, τα χέρια είναι ίσια, τα δάχτυλα των ποδιών και οι παλάμες τους στο πάτωμα. Ένας άνδρας κρατά τη γυναίκα από τους γοφούς, τα πόδια του εξαπλώνονται ευρύτερα.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Λόγω των στενά κλεισμένων ποδιών της γυναίκας, ενισχύεται η διέγερση κατά τη διάρκεια των τριβών.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Η στάση είναι αρκετά στατική, μπορεί να φαίνεται βαρετή.

Τι μπορείς να κάνεις.

Για να προσθέσετε κάτι έξτρα, η γυναίκα μπορεί να βάλει μια γυμναστική μπάλα κάτω από τη κοιλιά της και να ισορροπήσει σ αυτό σε αυτό.

15. Απόλυτος έλεγχος.

Τα πόδια του άντρα ανοιχτά τόσο όσο είναι και το πλάτος των ώμων του. Η γυναίκα στέκεται με την πλάτη προς τον άντρα, κάνοντας κάμπτοντας ελαφριά τα γόνατά της και γυρνώντας το σώμα προς τα εμπρός. Τα χέρια επεκτείνονται πίσω από την πλάτη έτσι ώστε ο σύντροφος να μπορεί να αρπάξει τους καρπούς.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Η γυναίκα βρίσκεται στην απόλυτη δύναμη του άντρα. Κατάλληλο για ρόλους αστυνομικού και εγκληματία.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Δεν θέλει η κάθε γυναίκα να νιώθει σαν όμηρος. Έτσι ένας άντρας πρέπει να πάρει τη συγκατάθεση της εκ των προτέρων.

Τι μπορείς να κάνεις.

Αν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης μετακινηθείτε στην κουζίνα, η φυγόδικη θα μπορεί να βάλει το σώμα της στο τραπέζι.

16. Έτοιμοι για πήδημα.

Η γυναίκα στηρίζεται στο πάτωμα με τα χέρια και τα πόδια της, τα πόδια της λυγισμένα και η  λεκάνη σηκωμένη. Τα χέρια του άνδρα βρίσκονται στους γοφούς της γυναίκας, η λεκάνη του άντρα πιέζει σταθερά στους γλουτούς της.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Βαθιά διείσδυση.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Δεν είναι και η πιο βολική στάση για τη γυναίκα – θα είναι δύσκολο να κρατηθεί σε αυτή τη θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

17. Αγκαλιασμένοι.

Το ζευγάρι είναι στα γόνατά τους. Η γυναίκα πιέζει την πλάτη της κόντρα στον άνδρα, γυρνώντας το κεφάλι προς αυτον και τοποθετώντας το χέρι στο λαιμό του.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Αισθησιακή στάση και θέτει με τη μέγιστη σωματική επαφή. Ο άντρας μπορεί να ψιθυρίζει στο αυτί της και να χαϊδεύει το στήθος της γυναίκας.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Η στάση δεν έχει σχεδόν καμία ατέλεια. Μόνο εάν μετράτε το παθιασμένο σεξ με γρήγορο ρυθμό, είναι προτιμότερο να επιλέξετε διαφορετική στάση.

18. Στον τοίχο.

Ο άνδρας στέκεται ακουμπώντας στον τοίχο και κρατά τη γυναίκα από τους γοφούς. Μια γυναίκα πιέζεται στους γλουτούς της, τα πόδια της είναι πιο ανοιχτά απ ότι του άντρα.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Κατάλληλο για αυθόρμητο σεξ όπου υπάρχει τοίχος. Μια γυναίκα μπορεί να χαϊδεύει τους γοφούς του συντρόφου της και ένας άντρας μπορεί εύκολα να φτάσει στο στήθος και την κλειτορίδα της για επιπλέον διέγερση των ερωτογενών ζωνών. Επιπλέον, η γυναίκα ελέγχει τη διαδικασία, οπότε η πιθανότητα επίτευξης οργασμού είναι υψηλότερη.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Πιθανότατα, και οι δύο σύντροφοι θα κουραστούν γρήγορα.

19. Σε ένα γόνατο.

Ο άντρας στέκεται σε ένα γόνατο. Η γυναίκα στηρίζεται στις παλάμες της στο πάτωμα ή στο κρεβάτι, το ένα πόδι παραμένει στον αέρα.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Διέγερση της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια του σεξ.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Τα χέρια της γυναίκας θα κουραστούν γρήγορα. Επιπλέον, εάν το κρεβάτι είναι πολύ μαλακό, θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί ισορροπία. Αν αποφασίσετε να μην περιορίζεται σε ένα κρεβάτι αλλά στο πάτωμα, είναι καλύτερο να βάζετε κάτι απαλό.

20. Καθιστοί.

Ο άνδρας κάθεται στην άκρη ενός κρεβατιού ή καναπέ. Η γυναίκα στέκεται στα τέσσερα μπροστά του, με λυγισμένα τα χέρια της και να ακουμπά στο πάτωμα.

Το καλό σ αυτή τη στάση.

Μια βολική στάση για τον άνδρα και μια ευκαιρία για τη γυναίκα να πάρει τον έλεγχο στα χέρια της και να προσαρμόσει το ρυθμό.

Αυτό που μπορεί να μην αρέσει.

Δεν βολεύει τη γυναίκα να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του φορτίου στα γόνατα και τα χέρια της.

Τι μπορείς να κάνεις.

Η γυναίκα παραμένει στην ίδια θέση και ο άντρας αλλάζει θέση και γονατίζει κρατώντας τη γυναίκα από τους γοφούς.

XVIDEOS – MagicGirls.tv  

Leave a cool comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κλείσε Ραντεβού