Athens +30 697 197 0524 - +30 698 233 4151

Στάσεις για πρωκτικό σεξ

Τα πειράματα στο σεξ πάντα εμπνέουν την αναζήτηση νέων αισθήσεων αργά ή γρήγορα σε κάθε ζευγάρι τίθεται το ερώτημα σχετικά με το πρωκτικό σεξ. Οι γυναίκες φοβούνται το φοβούνται, θεωρώντας ότι είναι βρώμικο και πονάει, οι άντρες όμως το ως κρυφή επιθυμία, βαθμιαία κλίνουν τη γυναίκα σε μια θετική απόφαση. Κάθε ζευγάρι έχει τις δικές του μεθόδους, κάποιος που ρωτάει, κάποιος χαϊδεύει και παρακολουθεί ένα βίντεο, ή οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση, είναι ένα καθαρά ατομικό θέμα.

Αλλά τώρα έρχεται η στιγμή της οικειότητας, πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να προετοιμαστείτε σωστά για το πρωκτικό σεξ, καθώς αυτό είναι ήδη το μισό επιτυχημένο αποτέλεσμα της υπόθεσης.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:

Κλύσμα

Στην αρχή του πρωκτικού σεξ, φυσικά, η γυναίκα θα πρέπει να καθαρίσει τον πρωκτό για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις, η γυναίκα θα είναι πιο άνετη και πιο ήρεμη μετά τη διαδικασία. Είναι καλύτερο να κάνετε το κλύσμα με ζεστό νερό και την προσθήκη έγχυσης χαμομηλιού. Ορισμένοι χρησιμοποιούν ένα ντους, αλλά αυτή η μέθοδος είναι ακόμα πιο επιβλαβής, είναι καλύτερα να αγοράσετε ένα κλύσμα. Φυσικά, μην τρώτε δύο ώρες πριν από την πράξη.

Λιπαντικό

Η λίπανση δεν είναι ποτέ αρκετή στο πρωκτικό σεξ, όσο περισσότερο λίπανση, τόσο το καλύτερο. Όσο περισσότερο γράσο, λιγότερη δυσφορία μετά.

Προστασία

Ένα προφυλακτικό για το πρωκτικό σεξ πρέπει να είναι υποχρεωτικό για να αποφεύγεται η είσοδος βακτηρίων στο πέος του συντρόφου. Ανεξάρτητα από το πόσο καθαρός είναι ο πρωκτός, ωστόσο, η υπερβολική ανησυχία για έναν σύντροφο δεν θα βλάψει.

Πολλή στοργή

Είναι απαραίτητο να χαϊδεύετε το σώμα μιας γυναίκας και να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στον πρωκτό. Φροντίστε, εισάγοντας τα δάχτυλα εναλλάξ, έτσι ώστε η τρύπα να χρησιμοποιείται για τέντωμα.

Έτσι, έγιναν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες, μετά τι; Σε καμία περίπτωση δεν εισέρχεστε αμέσως από πίσω, πρώτα θα πρέπει να τη χαϊδέψετε έτσι ώστε η γυναίκα να χαλαρώσει και να σταματήσει να φοβάται. Είναι πιθανό ότι για πρώτη φορά δεν θα είναι δυνατή η είσοδος, εδώ και οι δύο εταίροι πρέπει να είναι υπομονετικοί, να λαμβάνουν υπόψη τις επιθυμίες του άλλου και να αισθάνονται το σώμα του. Ως εκ τούτου, το πρωκτικό σεξ είναι καλό με ένα αρκετά στενό πρόσωπο με το οποίο δεν είναι και η πρώτη συνάντηση. Πρέπει να θυμόμαστε ότι το σεξ δεν είναι το κύριο βήμα, αλλά μάλλον ένα επιδόρπιο. Σε τι θέση πρέπει να ξεκινήσετε, ώστε η σύντροφός σας να είναι όσο πιο άνετη γίνεται και δεν τραυματίζεται κατά την είσοδό.

ΣΤΑΣΕΙΣ:

Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με την “πλάγια” στάση.

Ο άνδρας και η γυναίκα βρίσκονται στο πλάι, η γυναίκα με την πλάτη της προς τον άντρα. Σε αυτή τη θέση, είναι ευκολότερο για μια γυναίκα να ελέγχει τη διαδικασία εισόδου ενός άνδρα, οπότε μπορεί να απομακρυνθεί αν νιώθει άβολα. Επίσης εδώ, τα χέρια του άντρα είναι ελεύθερα και μπορούν επιπλέον να τονώσουν την κλειτορίδα της γυναίκας για επιπλέον χαλάρωση, η οποία σίγουρα δεν θα είναι περιττή.

Επίσης συνιστάται η στάση Doggy Style (στα τέσσερα).

Εδώ, τα ηνία πρέπει να τα έχει η γυναίκα για να ελέγχει την είσοδο. Το μόνο μείον είναι ότι σε αυτή τη στάση πρέπει να επιλέξετε τη γωνία με την οποία θα είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη. Είναι καλύτερα να ξαπλώνετε εντελώς στο κρεβάτι και να σηκώσει η γυναίκα ελαφρά τον κώλο της προς τα πάνω, σε αυτή τη θέση υπάρχει λιγότερος πόνος.

Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με αυτές τις στάσεις, καθώς είναι ευκολότερο για μια γυναίκα να ελέγχει, ενώ ο άντρας μπορεί να χαϊδέψει ταυτόχρονα μια γυναίκα για να της δώσει μεγαλύτερη άνεση και τον απαραίτητο ενθουσιασμό. Αν η γυναίκα δεν είναι αρκετά ενθουσιασμένη, είναι καλύτερα να μην ξεκινήσει το πρωκτικό σεξ, καθώς η σύντροφος θα σκεφτεί μόνο τον πόνο και όχι την επικείμενη ευχαρίστηση.

Φυσικά, υπάρχουν στάσεις για έμπειρους του πρωκτικού σεξ, γενικά, οποιαδήποτε στάση του παραδοσιακού σεξ μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στο πρωκτικό σεξ. Αλλά η πιο ευχάριστη, τόσο κατά την είσοδο όσο και στη συνέχεια, είναι ο “Αναβάτης”. Σ αυτήν ο άντρας είναι ι από κάτω, δεν ελέγχει τίποτα, όλες οι προσπάθειές του θα ματαιωθούν από τη γυναίκα που είναι από πάνω. Η στάση αυτή δίνει ευχαρίστηση και στους δύο, αλλά πρέπει να θυμάστε εάν αυτή είναι η πρώτη επαφή, είναι καλύτερα να μην την χρησιμοποιήσετε, πρέπει πρώτα να μάθετε το σώμα σας στο πρωκτικό σεξ, αυτό που σας αρέσει και στη συνέχεια να προσπαθήσετε από ψηλά, αφού για πρώτη φορά από αυτό μπορεί να είναι λίγο οδυνηρό.

Και φυσικά, υπάρχουν στάσεις στις οποίες μπορεί να δοθεί μια μέγιστη ευχαρίστηση σε μια γυναίκα. Μία από αυτές τις στάσεις είναι η “ιεραποστολική”, ο άντρας είναι από πάνω και η γυναίκα ξαπλωμένη στην πλάτη της, τα πόδια μπορούν να είναι και στο πλάι και στο στήθος ενός άνδρα, πιεσμένα με τις πατούσε. Το μόνο πράγμα είναι, όταν τα πόδια της γιναικας είναι στο στήθος της, το αποτέλεσμα φαίνεται πιο έντονο και βαθύτερο, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί και να δοκιμάσετε και τις δύο θέσεις, στη συνέχεια επιλέξτε ποιο είναι πιο ευχάριστο και για τους δυο.

Δεν χρειάζεται να προετοιμάζεται  τον εαυτό σας πριν από το πρωκτικό σεξ, το οποίο θα βλάψει, είναι δυσάρεστο όταν ένας άντρας δεν θα ακούσει την σύντροφό του. Εάν ένα ζευγάρι έχει χρονολογηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μεταξύ των ανθρώπων υπάρχει εμπιστοσύνη και μια αμοιβαία επιθυμία να δώσει ευχαρίστηση στο σεξ, τότε το πρωκτικό σεξ μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες. Το κύριο πράγμα είναι να ακούσετε ο ένας τον άλλο, να ακούσετε το σώμα σας, εάν πονάει, δεν χρειάζεται να συνεχίσετε, δεν χρειάζεται να υπομείνετε για να κάνετε τον σύντροφό σας ευχάριστο, τότε τίποτα καλό δεν θα συμβεί. Είναι καλύτερο να συνηθίσετε σταδιακά τον οργανισμό σε νέες αισθήσεις και στο μέλλον δεν θα μετανιώσετε νέες προοπτικές για την επίτευξη της χαράς του σεξ.

Μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τα κορίτσια μας για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας χωρίς δισταγμούς και αναβολές. Τα κορίτσια της MagicGirls είναι πάντα πρόθυμες να σας δώσουν αυτήν την ευχαρίστηση του πρωκτικού σεξ (anal sex). Καλέστε το γραφείο συνοδών MagicGirls για να απολαύσετε αυτή τη κρυφή σας επιθυμία.

Κλείσε Ραντεβού